Plan je workshop

Eenvoudig aanmelden voor onze yoga lessen kan eenvoudig via

 

Hiervoor moet je éénmalig (gratis) registreren.

"Sinds de Kundalini NRGY sessie die ik heb gevolgd bij Michelle en Nancy voel ik me krachtig en dichtbij mezelf. Ik heb gemerkt dat ik me meer thuis voel in mijn lichaam en meer rust ervaar in mijn leven. Daarnaast is een onzekerheid die ik voorheen had, over het aanbieden van mijn werk, weggevallen. En kan ik meer mensen bereiken en begeleiden. Ik heb me tijdens de sessie heel veilig gevoeld, al had ik geen flauw benul wat er zou gaan gebeuren. De liefdevolle energie van Nancy en Michelle is voelbaar en ik vertrouw diep in de begeleiding die zij bieden."

-- Eva

"Dit was mijn eerste kennismaking met Kundalini NRGY en direct ook een intense. Ik wil jullie heel erg bedanken. Ik voelde me ondanks dat het heftig voelde, zo gedragen door jullie. Het was heel fijn dat het er mocht zijn. Even niet ‘moeten’ doorbijten/groot houden, maar het er gewoon laten zijn en voelen wat er echt is. Dank jullie!"

-- Carlien

STUDIO SOETRA

Studio Soetra is opgericht door ons, Michelle en Charlotte, twee yogi’s uit Amersfoort. Met Studio Soetra willen we jou, en iedereen in Amersfoort en omgeving die geïnteresseerd is in yoga, een fijne, veilige en vooral inspirerende plek bieden.

Yoga draait bij ons niet alleen om in bepaalde houdingen staan, maar hoort thuis binnen een rijke cultuur van tradities die zo’n 8.000 jaar geleden in India is ontstaan. Met Studio Soetra lenen we met liefde uit deze cultuur. En als je iets leent, geef je het ook weer terug.

OVER ONS

Appelmarkt 3
3811 CT Amersfoort

CONTACT